Навчання в міні групах



Лише у нашому центрі у групах займається від 3 до 9 осіб. Завдяки чому ми забезпечуємо індивідуальний підхід до кожного слухача протягом усього навчання.

А також тільки у нас систематичний контроль рівня знань, новітні комунікативні методики, облік індивідуальних особливостей кожного клієнта. Застосування комунікативної методики разом із власними оригінальними розробками дозволяють розвинути у слухачів всі навички, необхідних зведеного володіння мовою.
70–80% кожного уроку відведено на розвиток розмовної мови, а також розумінню її на слух (аудіювання). Удосконалення цих навичок відбувається за рахунок застосування великої кількості рольових ігор, різноманітних парних вправ, обговорень та дискусій на найсучасніші теми (загальнорозмовного та ділового характеру), а також прослуховування лінгафонного курсу. Слухачі отримують гарні знання граматики, завдяки цікавій та легкій для сприйняття подачі граматичного матеріалу. Збагачення словникового запасу відбувається з допомогою освоєння сучасної лексики. Проведення фонетичних розминок дозволяє вдосконалити вимову, відточуються навички читання та письма.
Слухачі забезпечуються сучасними комплектами навчальних посібників, виданих найкращими європейськими видавництвами.

Усі бажаючі запрошуються на співбесіду, на якій можна детально ознайомитись із пропонованими програмами навчання та навчальними посібниками. Для визначення початкового рівня володіння мовою проводиться безкоштовне тестування. Залежно від його результатів та побажань слухача підбирається необхідна програма навчання, погоджується розклад.
Групові заняття проводяться 2 рази на тиждень по 1.5 астрономічних годин (90 хвилин) в ранковий, денний, вечірній час у будні дні та в суботу.

Набір у групи здійснюється цілий рік.